KLÍMASZERELÉS, TELEPÍTÉS

KLÍMASZERELÉS, TELEPÍTÉS

Cégünk elsődleges profilja a klímák, hőszivattyúk telepítése szerte Budapesten és környékén. Sajnos a globális felmelegedés hatására a nyarak egyre melegebbek, főleg a budapesti kerületekben, a társasházak meleg falai között. Mi igyekszünk télen és nyáron profi és gyors megoldásokat nyújtani mindenfajta légkondicionáló és hőszivattyú szerelésével kapcsolatban. Elsősorban olyan klímákat ajánlunk, amelyek energiatakarékos megoldást nyújtanak a melegebb és a hidegebb napokra is, vagyis fűtésre is alkalmas légkondicionálókat, hőszivattyúkat szoktunk javasolni. Természetesen ettől függetlenül, ha valaki csak hűtésre szeretné használni a klímáját, arra is van optimális javaslatunk.

Végzünk telepítést családi házak, társasházi lakások, és természetesen irodák részére is.

A szerelés előtt minden esetben helyszíni felmérést végzünk, a XIV. és XVI. kerületekben kedvezményes kiszállási díjjal dolgozunk.

A klímaszerelés után nagyon fontos, hogy a felhasználó megismerje a telepített gép működését, bizonyos típusok esetén a telefonos applikációk használatát, információt kapjon a karbantartások szükségességéről és menetéről – ezekben mi mind segítünk.

Forduljon hozzánk bizalommal!
info@climitech.hu
+36 70 594 2959

Call Now Button
Facebook
Instagram