Klíma beszerelés Budapesten és környékén

Klíma beszerelés Budapesten és környékén

Minőségi hűtő-fűtő klíma beszerelés tapasztalt, megbízható szakembertől, akár rövid határidővel is, előzetes megbeszélés alapján hétvégén is.

Cégünk évek óta foglalkozik klíma beszereléssel és hőszivattyú telepítéssel. A klímaszerelés és telepítés már nem csak azt jelenti, hogy ha bejön a nagy meleg, nem sülünk meg a lakásban. A légkondicionáló beszerelése már egy komplex hűtési – fűtési módot jelent, amivel növelheti otthonában a komfortérzetet, valamint költséghatékonyabb megoldás, mint a hagyományos fűtésrendszerek használata.

Klímaszerelés folyamata Budapesten és környékén

Cégünk a klíma beszerelés előtt minden esetben telefonos illetve helyszíni felmérést végez. Ennek során közösen kiválasztjuk az Ön számára ár – érték – és egyedi szempontok alapján a legmegfelelőbb légkondicionálót. A helyszíni felmérés után árajánlatot adunk a klímáról, vagyis a készülékről és a szerelésről, amit ha Ön elfogad, időpont egyeztetés után felszereljük klímáját.

Jelenlegi alapárunk: 80.000 Ft, – 2 méter csőhosszig (ez az alapszerelés).

Az ár tartalmazza:

  • A kiszállást
  • Az összes anyagköltséget
  • 4 méteres szerelési magasságig a beltéri és a kültéri egység felszerelését és beüzemelését (ami létrával elérhető)
  • Beüzemelési munkalapot, számlát, garancialevelet
  • Kondenzvízcső alap elvezetését
  • Emellett: megbízható, népszerű márkákkal dolgozunk (split és inverteres Gree, Midea, Daikin légkondicionálók) telepítési tanúsítványt állítunk ki, 3-5 év gyártói garanciát biztosítunk a készülékekre

Extra igények, illetve hosszabb csőszakasz esetén szintén előzetes árajánlat készül.

További áraink itt tekinthetőek meg:
https://climitech.hu/arlista/

Klíma beszerelés állami támogatással?

Természetesen nálunk ez is lehetséges. A klímaszerelés után biztosítjuk az Ön számára szükséges dokumentumokat, melyek a légkondicionáló beszerelési költségének visszaigényléséhez szükségesek.

Milyen készülékekkel dolgozunk?

Cégünk előszeretettel ajánlja a prémium minőségű split és inverteres Daikin, és Mitsubishi termékeket, de természetesen más márkákkal is dolgozunk, pl. Midea, Gree...stb. Az, hogy milyen készüléket szerelünk fel, természetesen közös döntés. Általában többfajta klímát ajánlunk ki személyre szabottan, hogy Ön kiválaszthassa az Ön számára megfelelő klímát.

Léteznek fűtésre is optimalizált klímák, ezekről az alábbi linken olvashat:

Mi történik a klíma beszerelés végeztével?

A szerelés után gondoskodunk a munkaterület tisztaságáról is. A klímaszerelés után megtanítjuk a távirányító és a telefonos applikáció használatát is.

Mi nem hagyjuk magára a klíma telepítése után sem. A garancia feltétele minden esetben az eseti karbantartások megléte, melyről mi emlékeztetőt küldünk az Ön számára.

Kérjen ajánlatot már ma:
info@climitech.hu
+36 70 594 2959

Call Now Button
Facebook
Instagram